Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/18371
Title: Проблема підготовки абітурієнтів до зовнішнього незалежного оцінювання з історії України в контексті сучасних завдань освіти
Other Titles: Проблема подготовки абитуриентов к внешнему независимому тестированию по истории Украины в контексте современных заданий образования
Authors: Єрємєєв, Олександр Сергійович
Еремеев, Александр Сергеевич
Keywords: Аналітичні здібності, дидактичний підхід, міждисциплінарний підхід, творчі здібності.
Аналитические способности дидактический подход междисциплинарный подход творческие способности.
Issue Date: 25-Mar-2013
Publisher: Національний авіаційний університет, м. Київ, Україна
Citation: Зміст та специфікація сучасного науково-методичного забезпечення вступу у ВНЗ : матеріали VII Міжрегіонального семінару м. Київ , 26 квітня 2013 р., Національний авіаційний університет. - К. :НАУ, 2013.-С. 56-59.
Abstract: Стаття присвячена аналізу вимог сучасної освіти та проблемі вдосконалення зовнішнього незалежного тестування з предмету «Історія України» відповідно до цих вимог в контексті переваг та недоліків цієї системи оцінювання знань абітурієнта. У роботі наголошується на необхідності пристосування загальнонаціонального зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) до необхідності формування творчих та аналітичних здібностей того, хто навчається, а також застосуванні міждисциплінарних підходів у формулюванні тестових завдань з історії України.
Статья посвящается анализу требований современного образования и проблеме усовершенствования внешнего независимого тестирования по предмету «История Украины» в соответствии с этими требованиями в контексте преимуществ и недостатков этой системы оценивания знаний абитуриента. В работе делается акцент на необходимости приспособления общенационального внешнего независимого тестирования к потребности формирования творческих и аналитических способностей обучающегося, а также применении междисциплинарных подходов в формулировании тестовых заданий по истории Украины.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/18371
Appears in Collections:Матеріали конференцій (семінарів), тези доповідей кафедри базових і спеціальних дисциплін



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.