Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/23097
Title: Деякі принципи побудови систем управління системами віртуалізації на базі програмного забезпечення з відкритим програмним кодом
Authors: Клобуков, Віталій Віталійович
Рябоконь, Всеволод Андрійович
Єрмак, Сергій Олександрович
Зиков, Олег Сергійович
Keywords: віртуальні робочі станції
віртуалізація
Issue Date: 2013
Abstract: Розглянуто компоненти управління віртуальними робочими станціями та дос- тупу до робочого столу системи віртуалізації робочих станцій Ovirt. Сучасний розвиток комп’ютерної техніки дозволяє використовувати один або декілька потужних серверів для створення цілої інфраструктури обчислювального центру або робочих станцій, при цьому більш продуктивно використовуючи потужності фізичних серверів. Існує багато систем віртуалізації, як фірмових, так і відкритих, що надають можливості з створення і запуску віртуальних машин. Для покращення взаємодії цих систем, управління віртуальним машинами та доступу до віртуальних робочих столів використовується спеціальне програмне забезпечення. Розглянемо декілька програмних засобів з відкритим програмним кодом, що використовується для таких цілей.
Розглянуто компоненти управління віртуальними робочими станціями та дос- тупу до робочого столу системи віртуалізації робочих станцій Ovirt. Сучасний розвиток комп’ютерної техніки дозволяє використовувати один або декілька потужних серверів для створення цілої інфраструктури обчислювального центру або робочих станцій, при цьому більш продуктивно використовуючи потужності фізичних серверів. Існує багато систем віртуалізації, як фірмових, так і відкритих, що надають можливості з створення і запуску віртуальних машин. Для покращення взаємодії цих систем, управління віртуальним машинами та доступу до віртуальних робочих столів використовується спеціальне програмне забезпечення. Розглянемо декілька програмних засобів з відкритим програмним кодом, що використовується для таких цілей.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/23097
Appears in Collections:Наукові видання викладачів кафедри засобів захисту інформації



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.