Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/23688
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГаркава, Катерина Григорівна-
dc.contributor.authorНіколаєва, Н.В.-
dc.contributor.authorПетрова, Я.-
dc.contributor.authorБріндза, Я.-
dc.date.accessioned2016-12-08T17:28:39Z-
dc.date.available2016-12-08T17:28:39Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГаркава К.Г.. Порівняльна характеристика мікробіологічних особливостей пилку Corylus avellana L / К.Г. Гаркава, Н.В. Ніколаєва, Я. Петрова, Я. Бріндза //Науковий вісник НУБіП України. Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. – 2015. – №. 223.uk_UA
dc.identifier.issnISSN 2518-1041 (Online), ISSN 2222-8578 (Print)-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/23688-
dc.description.abstractВстановлено мікробіологічні особливості пилкових зерен Corylus avellana L. Визначено загальне мікробне число для кожного зразка, виявлено мезофільні аероби та анаероби, коліформні бактерії, дріжджі та гриби.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectCorylus avellana L.uk_UA
dc.subjectмікробіотаuk_UA
dc.subjectпилкові зернаuk_UA
dc.titleПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ПИЛКУ CORYLUS AVELLANA L.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5861-11665-1-SM.pdf295.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.