Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/24303
Title: Святий і Великий Собор Православної Церкви та проблема становлення Української Помісної Православної Церкви
Other Titles: Святой и Великий Собор Православной Церкви и проблема становления Украинской Поместной Православной Церкви
Authors: Єрємєєв, Олександр Сергійович
Еремеев, Александр Сергеевич
Keywords: Православ'я, християнство, собор, Українська Помісна Православна Церква.
Православие, христианство, собор, Украинская Поместная Православная Церковь.
Issue Date: 23-Nov-2016
Publisher: Київська православна богословська академія, м. Київ, Україна
Citation: Єрємєєв О. С. Святий і Великий Собор Православної Церкви та проблема становлення Української Помісної Православної Церкви / О. С. Єрємєєв // Православ’я в Україні : матер. VІ Міжнар. наук. конф. присвяченої 1000-літтю духовних зв’язків України з Афоном (1016–2016) та 25-літтю Помісного Собору Української Православної Церкви (1–3 листопада 1991 р.) / під ред. д. богосл. н., проф., митрополита Переяслав-Хмельницького і Білоцерківського Епіфанія (Думенка), д. іст. н. Г. В. Папакіна, Н. М. Куковальської та ін. – К. : [Київська православна богословська академія], 2016. – С. 845–853.
Abstract: Стаття присвячена проблемі становлення Української Помісної Православної Церкви в контексті Святого і Великого Собору Православної Церкви, що відбувся на о. Крит у червні 2016 р. Попри те, що офіційно українське питання не поставало на цьому зібранні, Собор непрямим чином наближає розв'язання української проблеми, що є необхідним для всього Вселенського Православ'я.
Статья посвящена проблеме становления Украинской Поместной Православной Церкви в контексте Святого и Великого Собора Православной Церкви, который состоялся на о. Крит в июне 2016 г. несмотря на то, что официально украинский вопрос не ставился на этом собрании, Собор непрямым образом приближает разрешение украинской проблемы, что необходимо для всего Вселенского Православия.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/24303
ISBN: 978-966-2779-68-4
Appears in Collections:Матеріали конференцій (семінарів), тези доповідей кафедри базових і спеціальних дисциплін



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.