Please use this identifier to cite or link to this item: http://er.nau.edu.ua:8080/handle/NAU/24313
Title: К определению параметров, входящих в модель Fiala
Other Titles: До визначення параметрів, що входять у модель Fiala
To the Definition of the Parameters of the Model of Fiala
Authors: Банников, Валерий Александрович
Банніков, Валерій Олександрович
Bannikov, Valeriy
Бондаренко, Александр Егорович
Бондаренко, Олександр Єгорович
Bondarenko, Olexander
Вербицкий, Владимир Григорьевич
Вербицький, Володимир Григорович
Verbitskii, Volodymyr
Загороднов, Михаил Иванович
Загороднов, Михайло Іванович
Zagorodnov, Mykhailo
Бумага, Александр Дмитриевич
Бумага, Олександр Дмитрович
Bumaga, Olexander
Хребет, Валерий Григорьевич
Хребет, Валерій Григорович
Khrebet, Valeriy
Keywords: Устойчивость, управляемость, автомобиль, шина Fiala.
Стійкість, керованість, автомобіль, шина, модель Fiala.
Stability, manageability, car, model Fiala.
Issue Date: 3-Aug-2012
Publisher: Севастопольський національний технічний університет. Севастополь, Україна
Citation: К определению параметров, входящих в модель Fiala / Хребет В. Г. [и др.] // Вісник СевНТУ. Збірник наукових праць. Випуск 134/2012. Серія: Машиноприладобудування та транспорт. – Севастополь, 2012. – С.176-179.
Series/Report no.: Машиноприборостроение и транспорт;
Машиноприладобудування та транспорт;
Mechanical Instrumentation and Transport;
Abstract: Рассмотрена модель Fiala и возможные подходы к определению параметров, входящих в эту модель.
Розглянуто модель Fiala та можливі підходи до визначення параметрів, що входять до цієї моделі.
The model of Fiala and possible approaches to the definition of the parameters included in this model.
URI: http://er.nau.edu.ua:8080/handle/NAU/24313
Appears in Collections:Статті в наукових журналах та публікації в інших виданнях БСД

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Хребет. К определению параметров, входящих в модель Fiava (1).pdfОсновна стаття557.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.