Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/26592
Title: Оцінка перспектив розвитку систем попередження зближень літаків у повітрі
Authors: OSTROUMOV, Ivan Victorovich
Issue Date: 2012
Publisher: тези науково-практичного семінару «Сучасні проблеми авіакосмічних технологій та систем» 23-27 травня 2012 року – Житомир, 2012. – С. 11.
Citation: 41. Остроумов І.В. Оцінка перспектив розвитку систем попередження зближень літаків у повітрі / Остроумов І.В. // тези науково-практичного семінару «Сучасні проблеми авіакосмічних технологій та систем» 23-27 травня 2012 року – Житомир, 2012. – С. 11.
Abstract: Системи попередження небезпечних зближень літаків у повітрі (TCAS) призначені для допомоги пілоту повітряного корабля (ПК) у запобіганні конфліктних ситуацій, що можуть мати місце у повітряному просторі. Використання TCAS на міжнародному рівні під час виконання польотів затверджено документами ICAO, FAA та Eurocontrol. Відповідно вимогам до складу обладнання авіоніки ПК, TCAS ІІ є обов’язковою системою для літаків цивільної авіації, а TCAS І – для засобів легкої авіації у США. Швидкий розвиток обладнання авіоніки у поєднанні з застосуванням нових принципів навігації та спостереження відповідно до плану розвитку аеронавігаційної інфраструктури FANS створюють сприятливі умови для вдосконалення алгоритмів функціонування TCAS.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/26592
Appears in Collections:Наукові статті кафедри аеронавігаційних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ТЕЗИ Летняя школа 2012 3-32.pdf149.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.