Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28950
Title: Ефективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протеазами
Authors: Гаркава, Катерина Григорівна
Петюх, Г.П.
Романова, Н.А.
Keywords: гідроліз
молочна сироватка
серинові протеази
Issue Date: 2009
Citation: Петюх Г. П., Романова Н. А., Гаркава К. М. Ефективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протеазами //Вісник Національного Авіаційного Університету. – 2009. – Т. 39. – №. 2. – С. 94-96.
Abstract: Дослідженo релативну ефективність ензиматичного гідролізу ізоляту молочної сироватки WPI з використан- ням семи ферментів класу серинових протеаз у трьох концентраціях за рН 7,0 та 50 °C. Найефективнішою виявилася протеаза R у концентрації 0,0002 г/мл.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28950
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1718-5245-1-SM.pdf106.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.