Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43287
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткачук, Леоніла Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Tkachuk, Leonila | - |
dc.contributor.author | Примак, Тетяна | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-04T11:01:33Z | - |
dc.date.available | 2020-06-04T11:01:33Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Ткачук Л. М., Примак Т. Ю. Еногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно - Східній Азії на прикладі Таїланду / Л. М. Ткачук, Т. Ю. Примак // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково - практичної конференції, 24 листоп. 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 77-79. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43287 | - |
dc.description.abstract | Обгрунтовується тенденція зростання зацікавленості туристів у компонентах культурної спадщини, що мають територіальну автентичність. Розкриті особливості розвитку еногастрономічного туризму у Південно-Східній Азіїї, на прикладі Таїланду. | uk_UA |
dc.description.abstract | The tendency of increasing interest of tourists in the components of cultural heritage having territorial authenticity is substantiated.The features of the development of gastronomic tourism in Southeast Asia, on the example of Thailand, are disclosed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний університет харчових технологій | uk_UA |
dc.subject | національна кухня | uk_UA |
dc.subject | еногастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | туристичний попит | uk_UA |
dc.subject | enogastronomic tourism | uk_UA |
dc.subject | national cuisine | uk_UA |
dc.subject | tourist demand | uk_UA |
dc.title | Еногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно-Східній Азії на прикладі Таїланду | uk_UA |
dc.title.alternative | Enogastronomic Tourism: features of development in Southeast Asia on the example of Thailand | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті викладачів кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ткачук Примак ЕНОГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ.pdf | 295.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.