Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43287
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкачук, Леоніла Миколаївна-
dc.contributor.authorTkachuk, Leonila-
dc.contributor.authorПримак, Тетяна-
dc.date.accessioned2020-06-04T11:01:33Z-
dc.date.available2020-06-04T11:01:33Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТкачук Л. М., Примак Т. Ю. Еногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно - Східній Азії на прикладі Таїланду / Л. М. Ткачук, Т. Ю. Примак // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково - практичної конференції, 24 листоп. 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 77-79.uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43287-
dc.description.abstractОбгрунтовується тенденція зростання зацікавленості туристів у компонентах культурної спадщини, що мають територіальну автентичність. Розкриті особливості розвитку еногастрономічного туризму у Південно-Східній Азіїї, на прикладі Таїланду.uk_UA
dc.description.abstractThe tendency of increasing interest of tourists in the components of cultural heritage having territorial authenticity is substantiated.The features of the development of gastronomic tourism in Southeast Asia, on the example of Thailand, are disclosed.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет харчових технологійuk_UA
dc.subjectнаціональна кухняuk_UA
dc.subjectеногастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectтуристичний попитuk_UA
dc.subjectenogastronomic tourismuk_UA
dc.subjectnational cuisineuk_UA
dc.subjecttourist demanduk_UA
dc.titleЕногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно-Східній Азії на прикладі Таїландуuk_UA
dc.title.alternativeEnogastronomic Tourism: features of development in Southeast Asia on the example of Thailanduk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові статті викладачів кафедри міжнародного туризму та країнознавства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ткачук Примак ЕНОГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ.pdf295.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.