Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54662
Название: Напрями удосконалення обліково-інформаційної системи підприємства за результатами аналізу та контролю витрат на виробництві та собівартості продукції сільськогосподарського підприємства
Авторы: Попович, Оксана Василівна
Шевчук, Наталія Сергіївна
Ключевые слова: витрати
собівартість продукції
калькулювання
управлінський облік
організація обліку витрат
Дата публикации: 17-дек-2021
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Попович О. В., Шевчук Н. С. Напрями удосконалення обліково-інформаційної системи підприємства за результатами аналізу та контролю витрат на виробництві та собівартості продукції сільськогосподарського підприємства // Матеріали ХІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Фінанси: теорія і практика». – К.: Національний авіаційний університет, 2021. – С.286-289.
Краткий осмотр (реферат): На сьогодні існує кілька виявлених моментів в діяльності сільськогосподарського підприємства, які слід приймати до уваги. Зокрема, виробничий процес з обробітку рослинницьких культур передбачає використання великої кількості сільськогосподарської техніки, машин та обладнання. У зв'язку з цим, виникає необхідність виділення специфічних видів витрат – за механізованими роботами та технологічними операціями, витратами паливно-мастильних матеріалів, запасних частин та інвентарю, з амортизації, створення споруд, утримання техніки та інші витрати. А також, тривалість виробничого циклу продукції сільського господарства залежить від біологічних властивостей культури та кліматичних умов, і це необхідно брати до уваги при організації обліку витрат.
Описание: 1. Скриньковський Р. М. Фінансовий стан підприємств: сутність, прийоми та методи проведення аналізу. У номері. 2014. С. 2014 2. Руда Р.В. Оцінка фінансового стану підприємства: сутність та необхідність. Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. 2010. №1(9)с. 61–65. 3. Рудницька О.М. Застосування методів фінансового менеджменту як інструменту ефективного управління підприємством. Науковий вісник НЛТУ України.– 2010. № 10. – С.215–221. 4. Рязаєва Т.Г. Зарубіжні методики визначення ймовірності банкрутства підприємства. Вісник Хмельницького національного університету. 2010.№3.Т.1. с. 177–181.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54662
Располагается в коллекциях:Тези конференцій кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
286 Попович Шевчук.pdfТези618.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.