Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55051
Title: Дослідження принципу єдності земельної ділянки та розташованого на ній нерухомого майна
Authors: Кійченко, Владислав
Keywords: земельна ділянка
нерухоме майно
процес набуття
принцип єдності
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кійченко В. Дослідження принципу єдності земельної ділянки та розташованого на ній нерухомого майна // Політ. Сучасні проблеми науки : тези доповідей ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених . – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. - С. 22-23.
Abstract: На сьогодні одними із важливих та актуальних залишаються питання, пов'язані з переходом прав на земельну ділянку у зв'язку з відчуженням споруджених на ній об'єктів нерухомості. Найчастіше такі питання вирішуються за допомогою судової практики через необхідність обгрунтування загального принципу цілісності об’єкту нерухомості із земельною ділянкою, на якій цей об’єкт розташований. Адже земельне та цивільне законодавство донедавна визначало таку єдність загалом імперативно.
Description: 1. Земельний кодекс України: Відомості Верховної Ради України від 25.10.2001 №2768-III. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2768- 14 2. ПРОЕКТ ЗАКОНУ УКРАЇНИ від 12.03.2021 р. N 5248: Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо переходу прав на земельну ділянку у зв'язку з переходом прав на об'єкт нерухомого майна, який на ній розміщено. URL: https://ips.ligazakon.net/document/JI04638I
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55051
Appears in Collections:Політ. Аерокосмічна геодезія та землеустрій. 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кійченко Владислав.pdfТези доповіді474.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.