Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55348
Title: Макет збірки поезій Подих почуттів
Authors: Петренко, Максим Сергійович
Keywords: кваліфікаційна робота
макет
збірка поезії
верстка
художня літератука
ілюстрація
друкарство
тиснення
дипломна робота
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Петренко М. С. Макет збірки поезій «Подих почуттів» - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. – 63 с.
Abstract: Друкована продукція потрібна в різних галузях, таких як суспільне життя, народне господарство, культура, наука. Підходить для особистого та громадського споживання (газети, книги, журнали) та промислового використання (форми, етикетки). Продукція поліграфічного виробництва необхідна у всіх галузях громадського життя, народному господарстві, культурі, науці. Вона призначена як для особистого і суспільного споживання (газети, книги, журнали), так і для виробничого використання (бланки, етикетки). Проте актуальність мистецтва не пов’язана безпосередньо з матеріальністю життя, проблемами, які суспільству необхідно негайно вирішити (політичні, економічні, моральні, релігійні). В умовах жорстокої цензурита духовного гніту це неявно виражається за допомогою мови Езопа, парабол, алюзій тощо. Дуже актуальними стали твори, історично далекі від тематики письма («Неофіти» Т. Шевченка, п’єси Лесі Українки, «Четвертий вимір» Р. Іваничука). Досконалий твір мистецтва, сповнений універсального змісту, досі має здатність викликати естетичну насолоду у читачів різних епох.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: доктор педагогічних наук, професор кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Лобода Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55348
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2022_186_Петренко М.С.pdfКваліфікаційна робота ОС Бакалавр6.8 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.