Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58985
Title: Робоча програма навчальної дисципліни "Транспортне право"
Authors: Поліщук, Інна
Keywords: транспортне право
транспорт
законодавство
авіаційний транспорт
автомобільний транспорт
залізничний транспорт
Issue Date: Dec-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Місце даної дисципліни в системі професійної підготовки фахівця. Навчальна дисципліна «Транспортне право» направлена на формування комплексного розуміння системи міжнародного нормативно-правового регулювання відносин у транспортній сфері. Метою навчальної дисципліни є: надання студентам такого обсягу знань у галузі транспортного права, який був би достатній для самостійного та компетентного орієнтування в сучасних умовах, прийняття обґрунтованих рішень з правових питань в межах своєї компетенції, розв’язання різноманітних практичних проблем, пов’язаних з правовим регулюванням відносин у транспортній сфері, що можуть виникати в їхній майбутній професійній діяльності. Завданнями навчальної дисципліни є: оволодіння знаннями відносно чинного міжнародного та національного транспортного законодавства та тенденцій його розвитку; засвоєння основних понять та правових норм транспортного права, здобуття навиків тлумачення та застосування цих норм в реальній практиці; оволодіння методами та засобами транспортного права як галузі права; дослідження місця транспортного права серед інших галузей права; вивчення сучасних тенденцій та проблем розвитку транспортного права; дослідження історії становлення, розвитку та сучасного стану транспортного права в міжнародній та національній правовій системі.
Description: Робоча програма (РП) навчальної дисципліни «Транспортне право» розроблена на основі «Методичних рекомендацій до розроблення і оформлення робочої програми навчальної дисципліни денної та заочної форм навчання», затверджених наказом ректора від 29.04.2021 № 249/од, та відповідних нормативних документів.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58985
Appears in Collections:Робочі навчальні програми навчальних дисциплін кафедри господарського, повітряного та космічного права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РБ Транспортне право пдф.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.