Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59488
Название: Експлуатація авіаційної техніки
Авторы: Дмитрієв, С.О.
Тугарінов, О.С.
Докучаєв, В.Г.
Молодцов, М.Ф.
Ключевые слова: технічне обслуговування
льотна придатність
надійність функціональних систем
повітряне судно
відмови та несправності
експлуатація
Дата публикации: 2011
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Експлуатація авіаційної техніки: навч. посіб. / С.О. Дмитрієв, О.С. Тугарінов, В. Г. Докучаєв, М. Ф. Молодцов -К.: НАУ, 2011. -204 с.
Краткий осмотр (реферат): Запропонований навчальний посібник відповідає навчальній протрамі дисципліни «Експлуатація авіаційної техніки», яка тісно пов'язана з дисципліною «Збереження льотної прідатності повітряних суден». У життєвому циклі повітряного судна (ПС), як і іншої машини, починаючи від його побудови і до списання після відпрацювання призначеного ресурсу, значна частина часу відводиться на стадію експлуатації. Тільки на ній ПС виконує функції, для яких воно призначено, проявляє закладені в ньому при створенні потенційні можливості, а також конструктивно-експлуатаційні властивості. Тільки в процесі експлуатації ПС відшкодовуються всі ті витрати, які пов'язані з його створенням. Експлуатація ПС є складним динамічним процесом, який містить низку взаємозв'язаних функціональних процесів, серед яких: процеси льотної, технічної, комерційної, аеродромної експлуатації, управління повітряним рухом та ін.
Описание: Розглянуто структуру, зміст та організаційні аспекти системи технічної експлуатації повітряних суден, а також умови експлуатації повітряних суден та авіаційних двигунів. Наведено загальні правила технічної експлуатації та технологічні процеси технічного обслуговування повітряних суден. засоби механізації процесів технічного обслуговування. Викладено питання організації льотної роботи та керування повітряним рухом. Подано систему інженерних розрахунків для здійснення польотів. Для студентів спеціальності 6.100100 «Виробництво, технічне обслуговування та ремонт повітряних суден і авіадвигунів».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59488
ISBN: 978-966-598-710-9
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники викладачів кафедри підтримання льотної придатності повітряних суден

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Експлуатація авіаційної техніки.pdf46.33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.