Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60342
Title: Вебсайт інтернет-магазину “StyleShop” на платформі React.js з використанням CSS та HTML.
Authors: Черніцький, Едуард Владиславович
Keywords: дипломна робота
frontend
HTML
CSS
JavaScript
React.js
React.js
проектування
тестуавання
хостинг
Issue Date: 26-Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Черніцький Е.В. Вебсайт інтернет-магазину “StyleShop” на платформі React.js з використанням CSS та HTML. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, “«Інформаційні технології проектування»”.- Київ, 2023. – 66 с.
Abstract: У сучасному світі інтернет-магазини стають все популярнішими і зручнішими для покупців. Однак, щоб залучити більше клієнтів та забезпечити комфортну покупку, потрібно не просто мати сайт, але і зрозуміти, наскільки важливим є його візуальне оформлення. Розробка веб сайту інтернет-магазину "StyleShop" на платформі React.js з використанням CSS та HTML, забезпечить відвідувачам сайту комфортну інтернет-покупку, що в свою чергу забезпечить успішність інтернет-магазину. Дослідження з вивчення впливу візуального оформлення сайту на настрій та емоції користувача, є актуальним в контексті залучення уваги та збільшення продажів. Одна з цілей це створити практичне візуальне оформлення сайту з різними товарами, категоріями та цікавою тематикою. Для розробки були обрані технології, які забезпечують швидке та ефективне створення веб сайтів зі сучасним дизайном [2]. Для ефективного здійснення етапів розробки потрібно відповідально підійти до вибору програмного забезпечення для створення інтернет магазину тa бібліотек для оптимізації роботи. Саме тому до одного із розділів дипломного проекту включення питання вибору найбільш ефективного ПЗ та відповідних бібліотек для створення вебсайту інтернет-магазину “StyleShop”. Актуальність теми кваліфікаційної роботи «Вебсайт інтернет магазину “StyleShop” на платформі React.js з використанням CSS та HTML» ґрунтується на тому, що вона дозволяє дослідити вплив візуального оформлення сайту та простоту користування, а також дозволить розглянути питання проектування веб-сайтів з точки зору сучасних веб-технологій та тенденцій веб-дизайну.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Олена Толстікова.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60342
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_ІТП_Черніцький Е.В..pdfДипломна робота бакалавра3.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.