Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60517
Title: Адміністративні неюрисдикційні провадження в діяльності суб’єктів цивільної авіації
Authors: Луцький, М.Г.
Гусар, Ольга Анатоліївна
Keywords: адміністративний процес
неюрисдикційні провадження
дія
стадія
процесуально-процедурні відносини
цивільна авіація
суб’єкти
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Луцький М.Г.. Гусар О.А. Адміністративні неюрисдикційні провадження в діяльності суб’єктів цивільної авіації. Наукові праці Національного авіаційного університету. Серія: Юридичний вісник «Повітряне і космічне право». 2022. Вип. 2(63). С. 9-17.
Abstract: Публічне адміністрування у галузі цивільної авіації здійснюється у напрямі, що задається самою системою державного управління, де в створених умовах здійснюють свою діяльність суб’єкти управління щодо керованих об’єктів. Серед складових системи державного управління в галузі цивільної авіації можна виділити безпосередньо регулювання авіації (державної та цивільної), використання повітряного простору, визначення завдань та напрямків діяльності як галузі, так і уповноваженого органу з державної політики у галузі цивільної авіації – Державної авіаційної служби України, його керівника, до- тримання авіаційних правил та здійснення розслідування авіаційних подій та інцидентів.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60517
DOI: 10.18372/2307-9061.63.16703
Appears in Collections:Наукові роботи науково-педагогічних працівників, докторантів та аспірантів кафедри конституційного і адміністративного права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Луцький М.Г., Гусар О.А..pdf630.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.