Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60543
Title: Службові відносини при здійсненні технічного розслідування, обслуговування та організації повітряного руху
Authors: Гусар, Ольга Анатоліївна
Літвінчук, Б. О.
Keywords: службові відносини
технічне розслідування
обслуговування повітряного руху
організація повітряного руху
публічні службовці
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гусар О.А. Літвінчук Б.С. Службові відносини при здійсненні технічного розслідування, обслуговування та організації повітряного руху. Наукові праці Національного авіаційного університету. Серія: Юридичний вісник «Повітряне і космічне право». 2021. Вип. 1 (58). С. 16-22.
Abstract: На етапі глобальних трансформацій, що відбуваються в усіх основних сферах державного і суспільного життя, таких як посилення у світовому масштабі конкурентної боротьби за висококваліфіковані кадри, зміни правових основ державно-службової діяльності, адміністративно-правові засади професійної підготовки службовців у контексті політики реформування набувають актуальності. Будь-яка авіаційна подія свідчить про наявність небезпек або недоліків в авіаційній системі. Тому якісно проведене розслідування має виявити всі основні й безпосередні системні причини події і рекомендувати відповідні заходи щодо забезпечення безпеки польотів, спрямовані на те, щоб уникнути небезпек або усунути недоліки.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60543
Appears in Collections:Наукові роботи науково-педагогічних працівників, докторантів та аспірантів кафедри конституційного і адміністративного права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гусар О.А. Літвінчук Б.О..pdf533.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.