Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60544
Title: Публічні службовці в сфері цивільної авіації: поняття та класифікація
Authors: Гусар, Ольга Анатоліївна
Кириченко, В. В.
Keywords: публічні службовці
цивільна авіація
персонал
класифікація суб’єктів
безпека авіації
службове право
Issue Date: 2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гусар О.А., Кириченко В. В.Публічні службовці в сфері цивільної авіації: поняття та класифікація. Наукові праці Національного авіаційного університету. Серія: Юридичний вісник «Повітряне і космічне право». 2020. № 1 (54). С. 78-85.
Abstract: Створення ефективної системи влади як ключова проблема демократичних перетворень значною мірою залежить від організації публічної служби, рівня професіоналізму, компетентності та патріотизму державних службовців, які мають нести відповідальність за досягнення мети реформ. Надання якісних публічних послуг, активність та здатність публічної адміністрації адекватно реагувати на виклики динамічних суспільних трансформацій, повернення довіри людей до органів влади – це завдання, що стоять перед публічною службою та свідчать про необхідність її концептуально змінювати, що зумовлює потребу в науковому дослідженні як концептуальних засад її організації, так і аналізу відповідної світової практики в контексті перспектив її адаптації в Україні.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60544
Appears in Collections:Наукові роботи науково-педагогічних працівників, докторантів та аспірантів кафедри конституційного і адміністративного права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гусар О.А., Кириченко В.В..pdf552.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.