Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60602
Title: Особливості соціальної роботи з молодими сім‘ями в умовах воєнного стану
Authors: Музика, Іванна Олександрівна
Keywords: дипломна робота
молоді родини
залучення молодої сім’ї в контексті соціальної роботи
особливості соціальної роботи з молодою сім’єю
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Музика І.О. Особливості соціальної роботи з молодими сім‘ями в умовах воєнного стану. – Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Соціальна робота». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 53 с.
Abstract: Бакалаврська кваліфікаційна робота виконана на тему «Особливості соціальної роботи з молодими сім’ями в умовах воєнного стану» В контексті сучасних викликів та кризових явищ інститут молодої родини в Україні також переживає кризові періоди, оскільки є достатньо чутливим до політичних та соціальних потрясінь. Особливої гостроти набувають проблеми молодих родин в умовах воєнного часу. Тому в умовах війни соціальна робота з молодою сім’єю стає дуже актуальною, оскільки вона може стати як інструментом зміцнення молодих сімей, так і механізмом мінімізації негативних наслідків воєнного стану. Тож у даній роботі розкрито сучасний стан молодих сімей в умовах війни та сучасний стан соціальної роботи з молодими сім’ями в умовах воєнного стану, виходячи з якого ми виявили головні проблеми та виклики соціальної роботи з молодими сім’ями то перспективи її розвитку.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарії університету». Дипломна робота випускника освітнього ступеня «Бакалавр», галузь знань: 23 «Соціальна робота», спеціальність 231 «Соціальна робота», освітньо-професійна програма «Соціальна робота». Керівник проекту: кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри соціальних технологій Радченко Марина Ігорівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60602
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри соціальних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЛСК_2023_231_Музика І.О..pdf677.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.