Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60770
Title: Міжнародне повітряне право: практикум
Authors: Жмур, Н.В.
Поліщук, І.В.
Keywords: міжнародне повітряне право
міжнародний договір
Чиказька конвенція
ІКАО
цивільна авіація
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Міжнародне повітряне право: практикум / уклад.: Н.В. Жмур, І.В. Поліщук. - К.: НАУ, 2023. - 36 с.
Abstract: Місце даної дисципліни в системі професійної підготовки фахівця. Навчальна дисципліна «Міжнародне повітряне право» направлена на формування комплексного розуміння системи міжнародного нормативно-правового регулювання відносин у повітряній сфері. Метою навчальної дисципліни є: надання студентам такого обсягу знань у галузі міжнародного повітряного права, який був би достатній для самостійного та компетентного орієнтування в сучасних умовах, прийняття обґрунтованих рішень з правових питань в межах своєї компетенції, розв’язання різноманітних практичних проблем, пов’язаних з міжнародним повітряним правом, що можуть виникати в їхній майбутній професійній діяльності. Завданнями навчальної дисципліни є: оволодіння знаннями відносно чинного міжнародного повітряного законодавства та тенденцій його розвитку; засвоєння основних понять та правових норм міжнародного повітряного права, здобуття навиків тлумачення та застосування цих норм в реальній практиці; оволодіння методами та засобами міжнародного повітряного права як галузі права; дослідження місця міжнародного повітряного права серед інших галузей міжнародного публічного права; вивчення сучасних тенденцій та проблем розвитку міжнародного повітряного права; дослідження історії становлення, розвитку та сучасного стану міжнародного повітряного права в міжнародній та національній правовій системі.
Description: Містить теми практичних занять, питання для обговорення, основні теоретичні відомості, загальні методичні рекомендації до вирішення практичного завдання, а також запитання та завдання до самоперевірки, список рекомендованої літератури.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60770
Appears in Collections:Робочі навчальні програми навчальних дисциплін кафедри господарського, повітряного та космічного права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПРАКТИКУМ Міжнародне повітряне.pdfПрактикум Міжнародне повітряне право15.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.