Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60837
Title: WEB–сервіс продажу ігрових акаунтів
Authors: Каленський, Андрій Вячеславович
Keywords: дипломна робота
WEB–сервіс
Contruct 2
CSS
PHP
HTML
Issue Date: 5-Jul-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Каленський А.В. WEB–сервіс продажу ігрових акаунтів. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, «Інформаційні управляючі системи та технології».- Київ, 2023. – 61 с.
Abstract: В сучасному світі, де онлайн–торгівля продуктами та послугами стає все більш популярною, створення WEB–сервісу з продажу ігрових акаунтів може бути перспективною ідеєю для підприємницької діяльності. Геймінг–індустрія є однією з найбільш прибуткових та швидко зростаючих галузей розваг, де гравці щодня придбають нові ігри та аксесуари. Продаж ігрових акаунтів може бути ще одним елементом для вибору, яким користуються гравці, щоб підвищити свій рівень гри та отримати більше задоволення від процесу. У даному проекті будуть досліджені технічні та функціональні аспекти створення WEB–сервісу з продажу ігрових акаунтів. Будуть проаналізовані різні підходи до розробки та дизайну веб–сайтів для залучення користувачів та забезпечення їх задоволення від використання сервісу. Крім того, будуть проаналізовані ключові аспекти економічної ефективності та рентабельності WEB–сервісу з продажу ігрових акаунтів. В рамках дослідження будуть розглянуті основні вимоги до забезпечення безпеки та захисту персональних даних клієнтів, а також різні підходи до організації оплати товарів та послуг через веб–сервіс. Дослідження технічних та функціональних аспектів створення WEB–сервісу з продажу ігрових акаунтів має на меті вивчення оптимальних підходів до розробки та дизайну веб–сайтів, які привернуть користувачів та забезпечать їх задоволення від використання сервісу. Це може включати дослідження ефективного використання графічного дизайну, інтерактивності, зручності навігації та інших факторів, що впливають на користувацький досвід.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Райчев Ігор Едуардович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60837
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_Каленський А.В..pdfДипломна робота бакалавра3.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.