Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60953
Title: Основи авіації
Authors: Ігнатович, С.Р.
Попов, О.В.
Максимов, В.О.
Зімін, В.Є
Казанець, В.І.
Закієв, В.І.
Краснопольський, В.С.
Keywords: авіаційна техніка
літальний апарат
фюзеляж
силова установка
шасі
несучий гвинт
гелікоптер
безпека польотів
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Основи авіації (вступ ло спеціальності): підручник / С.Р. Ігнатович, О.В. Попов, В.О. Максимов та ін. -К.: НАУ, 2023. -296 с.
Abstract: Упроваження стандартів Європейської агенції з безпеки польотів (ЕАSА) за Рart-66 та Рart-147 і насамперед наказу Державної авіаційної адміністрації України від 06.03.2019 р. N 286 про затвердження правил України «Підтримання льотної придатності повітряних суден та авіаційних виробів, компонентів і обладнання та схвалення організацій і персоналу, залучених до виконання цих завдань у діяльність академічних навчальних закладів України вимагає визначення та проведення низки необхідних адаптаційних заходів, які б ураховували відповідні стандарти, чинні сьогодні в Україні, а також наявні умови забезпечення та проведення в Україні не тільки навчання технічного обслуговування, але й усіх інших видів діяльності, пов'язаних з авіаційною галуззю.
Description: Зміст Розділ 1. Літальні апарати, Розділ 2. Аеромеханіка та динаміка польтів літальних апаратів, Розділ 3. Динаміка польоту, Розділ 4. Загальні відомості про літаки та сили, що діють на них у польоті, Розділ 5. Конструкція й робота основних частин літака, Розділ 6. Двигуни та силові установки повітряних суден, Розділ 7. Функціональні системи повітряних суден, Розділ 8. Вертольоти, Розділ 9. Міжнародне та державне регулювання авіаційної діяльності, Розділ 10. Підтримання льотної придатност цивільних повітряних суден
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60953
ISSN: 978-966-932-189-3
Appears in Collections:Підручники викладачів кафедри підтримання льотної придатності повітряних суден

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Основи авіації (2).pdf63.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.