Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62531
Title: Прийоми дизайну інтер`єрів дошкільних навчальних закладів
Authors: Ніколюк, Каміла Олександрівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дизайн
інтер'єр
дошкільний навчальний заклад
простір
середовище
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Ніколюк К.О. Прийоми дизайну інтер`єрів дошкільних навчальних закладів. – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності "Дизайн". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 87 с.
Abstract: Дошкільний навчальний заклад є дуже важливим аспектом в житті дитини. Тому, що близько чотирьох років свого життя дитина проходить освітній процес в дитячому садочку. Саме тому важливим є облаштування сприятливого та комфортного місця для зростання і розвитку формування особистості дитини. В таких закладах відбувається навчання та психофізичний розвиток малечі. Кожна дитина індивідуальна та має свій характер, свої сильні сторони, мову, культуру та потреби, тому потрібно не забувати що кожна малеча це особистість, яка хоче завжди вивчати та досліджувати навколишнє середовище для пізнання чогось нового, для свого всебічного розвитку. Головною метою кваліфікаційної роботи є визначення прийомів дизайну інтер’єру в дошкільних навчальних закладах.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: к. арх., доцент Гнатюк Ліля Романівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62531
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.