Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62688
Title: Технології розробки веб-застосунку комерційного призгачення
Authors: Горіна, Віолетта
Вовкотруб, Ярослав
Радченко, Ірина
Keywords: розробка
додаток
метод
система
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Горіна В.В. Технології розробки веб-застосунку комерційного призгачення / В.В. Горіна, Я.В. Вовкотруб, І.В. Радченко // Комп’ютерні системи та мережні технології : ХІІІ Міжнар. науково-практ. конф. - Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – С. 55–56.
Abstract: Розробка веб-застосунків комерційного призначення передбачає використання сучасних технологій та інструментів програмування, а також дотримання принципів проектування користувацького інтерфейсу, що забезпечує зручне та ефективне взаємодію користувача з додатком. Ключовими аспектами технології розробки веб-застосунку є забезпечення безпеки та надійності системи, а також швидкого та ефективного доступу до інформації для кінцевих користувачів. Для досягнення цих цілей необхідно використовувати передові методи розробки програмного забезпечення, що дозволяють розробникам швидко та ефективно реалізовувати вимоги користувачів та забезпечувати якість продукту. Як і розробка будь-якого застосунку, створення веб-сайту це комплексна задача, яка потребує чіткого планування і реалізації окремих модулів процесу розробки. Основні етапи розробки вебзастосунку включають наступні кроки:
Description: ВИКОРИСТАНІ ДЖЕРЕЛА 1. How Many Websites Are There? by Martin Armstrong, Aug 6, 2021 (https://www.statista.com/chart/19058/number-of-websitesonline/)
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62688
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція «Комп’ютерні системи та мережні технології» (CSNT-2021)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Горіна В.В., Вовкотруб Я.В., Радченко І.В..pdf314.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.