Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62944
Title: Макет серії календарів до Дня соборності України
Authors: Дівінський, Микола Віталійович
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
верстка
календарь
видання
макетування
дизайн
патріотичне виховання
Issue Date: Feb-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Дівінський М. В. Макет серії календарів до Дня соборності України - Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. – 87 с.
Abstract: Згадки про події, пов'язані з Днем соборності, мають важливе значення для українського народу. Створення серії календарів, у дизайні яких мають відображатися ключові моменти і символи цього свята, допоможе у відтворенні та збереженні культурної пам'яті. Оскільки цей день символізує вшанування ідей національної єдності та об'єднання, то і макети календарів можуть включати символіку, яка підкреслює важливість об'єднання всіх регіонів України та підтримку ідей національного єднання. Календар – це один з найпоширеніших видів друкованого видання, які використовуються для відстеження часу і планування подій. Дослідження того, як виготовляти календарі, як вони функціонують і як їх використовують є важливим для розуміння того, як організувати свій час та спланувати свої дії, що може допомогти виробникам календарів розробляти продукти, які краще відповідають потребам своїх клієнтів. З точки зору дизайну і мистецтва макет календаря може бути предметом дослідження, оскільки візуальна сторона календарів є важливою для того, щоб приваблювати широке коло користувачів. Календарі можуть використовуватися як засіб маркетингу та реклами, особливо якщо на них надрукована брендована інформація чи рекламні матеріали. Це ефективний спосіб просування бренду або продукту, оскільки календарі можуть бути розміщені в офісах, на стінах, на робочих столах тощо.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: к.тех.н., завідувач кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Бобарчук Олександр Антонович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62944
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2024_186_Дівінський МВ.pdfКваліфікаційна робота ОС Бакалавр6.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.