Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63334
Title: Філософська рецепція комунікативних процесів в управлінській діяльності
Authors: Сорока, Сергій Миколайович
Keywords: управлінська діяльність
інноваційний менеджмент
комунікація
четверта промислова революція
соціально-трудові відносини
кваліфікаційна робота
Issue Date: 8-Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Сорока С.М. Філософська рецепція комунікативних процесів в управлінській діяльності. – Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спеціальності «Філософія».- НАУ. Київ. 2023 р. - 79 с.
Abstract: Мета кваліфікаційної роботи полягає у розкритті з філософських позицій комунікативних особливостей інноваційного менеджмента у сфері соціально-трудових відносин в епоху Індустрії 4.0. У кваліфікаційній роботі представлені культурно-історичні чинники появи інноваційної управлінської діяльності; окреслено логіко-методологічні та філософсько-комунікативні підходи до дослідження системи інноваційного менеджменту як соціального управління; виявлена специфіка комунікації в системі інноваційного менеджменту; показано місце та роль діалогу між державою, бізнесом і наукою в процесі інноваційного менеджменту в сфері соціально-трудових відносин; проаналізовані комунікативні стратегії інноваційного менеджменту у соціально-трудовій сфері за умов Четвертої промислової революції.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магистр», галузь знань: 03 Гуманітарні науки, спеціальність 033 «Філософія», освітньо-професійна програма «Філософія комунікації». Керівник: кандидат філософських наук, доцент Абисова Марія Анатолійвна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63334
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри філософії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КР_Сорока.pdf631.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.