Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11221
Назва: Вплив ультразвуку на виживання дріжджів Saccharomyces cerevisiae
Автори: Поштаренко, Анна Віталіївна
Франко, І. Р.
Косоголова, Людмила Олексіївна
Дата публікації: 14-жов-2011
Видавництво: Інститут математики НАН України
Бібліографічний опис: Поштаренко А. В. Вплив ультразвуку на виживання дріжджів Saccharomyces cerevisiae / А. В. Поштаренко, І. Р. Франко, Л. О. Косоголова // Перспективи та напрямки сучасної біотехнології : наук.-практ. сем., 14-15 жовт. 2011 р. : тези доп. – К., 2011. – С. 119-120.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11221
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Поштаренко_ТЕЗИ.docТези доповіді30.5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.