Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11221
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПоштаренко, Анна Віталіївна-
dc.contributor.authorФранко, І. Р.-
dc.contributor.authorКосоголова, Людмила Олексіївна-
dc.date.accessioned2014-11-04T08:55:54Z-
dc.date.available2014-11-04T08:55:54Z-
dc.date.issued2011-10-14-
dc.identifier.citationПоштаренко А. В. Вплив ультразвуку на виживання дріжджів Saccharomyces cerevisiae / А. В. Поштаренко, І. Р. Франко, Л. О. Косоголова // Перспективи та напрямки сучасної біотехнології : наук.-практ. сем., 14-15 жовт. 2011 р. : тези доп. – К., 2011. – С. 119-120.uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11221-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнститут математики НАН Україниuk_UA
dc.titleВплив ультразвуку на виживання дріжджів Saccharomyces cerevisiaeuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези конференцій кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Поштаренко_ТЕЗИ.docТези доповіді30.5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.