Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/24623
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПримаченко, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorБабій, Віталій Олександрович-
dc.date.accessioned2017-02-06T21:55:35Z-
dc.date.available2017-02-06T21:55:35Z-
dc.date.issued2009-05-14-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/24623-
dc.description.abstractРозвиток і життєдіяльність мікроорганізми вплинули на якість палива наступним чином: зменшилась потужність роботи двигуна, збільшився час прогрівання автомобіля, підвищилась температури википання палива, внаслідок підвищення тиску в системі та збільшення агресивності середовища в зв’язку зі збільшенням кількості пероксидів, що зменшує детонаційну стійкість бензину.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisher«Екологічні проблеми України та шляхи їх вирішення: II Міжнародна студентська наукова конференція, 14 травня 2009р.: збірник доповідей». – Біла Церква, 2009. – С. 22–23.uk_UA
dc.subjectМікроорганізмиuk_UA
dc.subjectФракційний складuk_UA
dc.subjectГустинаuk_UA
dc.titleЗМІНА ФРАКЦІЙНОГО СКЛАДУ БЕНЗИНУ А-95 ПІД ВПЛИВОМ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ МІКРООРГАНІЗМІВuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей на наукових конференціях кафедри хімії і хімічної технології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ЗМІНА ФРАКЦІЙНОГО СКЛАДУ БЕНЗИНУ А-95 ПІД ВПЛИВОМ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ МІКРООРГАНІЗМІВ.docxТези доповіді на конференцію47.58 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.