Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25290
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Косоголова, Людмила Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Романова, З.М. | - |
dc.contributor.author | Арутюнян, Т.В. | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-16T07:33:27Z | - |
dc.date.available | 2017-03-16T07:33:27Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Косоголова Л.О. Особливості технології безалкогольних напоїв з використанням дикорослої ягідної сировини / Л.О. Косоголова, З.М. Романова, Т.В. Арутюнян // Інтегровані технології та енергозбереження :зб. наук. праць.-Харків: ХДПУ, 2015.- №1.-С.85-91 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25290 | - |
dc.description.abstract | В работе рассмотрены направления повышения качества безалкогольных напитков, их конкуренто- способности на отечественном рынке путем оптимизации технологии с использованием полупродуктов на основе дикорастущего ягодного сырья. | uk_UA |
dc.description.abstract | The paper considers directions of increase the quality of soft drinks, their competitiveness in the domestic market by optimizing technology using intermediates based on wild berries. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ДИКОРОСЛОЇ ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.subject.udc | УДК 663 | - |
Appears in Collections: | Наукові праці співробітників кафедри біотехнології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Itte_2015_1_17.pdf | 491.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.