Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25423
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Косоголова, Людмила Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Романова, З.М. | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-18T15:51:24Z | - |
dc.date.available | 2017-03-18T15:51:24Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Косоголова Л.О. Особливості технології напоїв з нетрадиційної сировини / Л.О. Косоголова, З.М. Романова // Проблеми екологічної біотехнології. - 2013. - № 1. Режим доступу: http://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/4735 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25423 | - |
dc.description.abstract | Досліджено склад та властивості полісолодових екстрактів як «основи» для безалкогольного напою, підібрано оптимальні співвідношення полісолодового екстракту, водного екстракту малини і необхідної кількості глюкозно-фруктозного сиропу для одержання збалансованого за компонентним складом напою з гармонійним смаком. | uk_UA |
dc.description.abstract | Исследованы состав и свойства полисолодовых экстрактов как основы для безалкогольного напитка, подобраны оптимальные соотношения полисолодового экстракта, водного экстракта малины и необходимого количества глюкозно-фруктозного сиропа для получения сбалансированного по компонентному составу напитка с гармоничным вкусом. | uk_UA |
dc.description.abstract | The composition and properties of polymalt extracts as a base for non-alcoholic beverages were investigated. The optical ratios of polymalt extract, raspberry water extract and needed amount of glucose-fructose syrup were selected for obtaining of balanced beverage on components composition with harmonious taste. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | солодовий екстракт | uk_UA |
dc.subject | водний екстракт малини | uk_UA |
dc.subject | стійкість | uk_UA |
dc.subject | екстракція | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | нетрадиційна сировина | uk_UA |
dc.subject | рецептура | uk_UA |
dc.title | Особливості технології напоїв з нетрадиційної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці співробітників кафедри біотехнології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4735-11934-2-PB.pdf | 233.84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.