Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25801
Назва: | СТАБІЛІЗАЦІЯ РІВНЯ ЦУКРУ В КРОВІ ПРИ ГІПОГЛІКЕМІЇ ЗА ДОПОМОГОЮ АЛАНІНУ |
Автори: | Ковальов, Олександр Михайлович Трошина, Л.О. Чорновол, Є.Л. Шарова, А.О. Лінник, О.О. |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Ковальов О.М. Стабілізація рівня цукру в крові при гіпоглікемії за допомогою аланіну / О.М. Ковальов, Л.О. Трошина, Є.Л. Чорновол та ін. // АВІА -2013: Матеріали ХI міжнародної науково-технічної конференції, 21 - 23 квітня 2013 р.– Київ, НАУ, 2013.- Т.5. – С. 29.21 - 29.23. |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена замінній амінокислоті - L-аланіну, яка залучається до вуглеводного обміну при зниженні надходження глюкози в організм. Перераховано джерела аланіну і зроблено огляд експериментальних даних щодо стабілізації цукру в крові, захисту печінки й ощадного впливу на м'язи при інтенсивних тренуваннях. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25801 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці співробітників кафедри біотехнології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AVIA_2013_program.pdf | 678.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.