Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34090
Назва: Динаміка фізіологічних показників різних рас пивних дріжджів в процесі головного бродіння
Автори: Решетняк, Людмила Расулівна
Кошова, В.М.
Коломієць, Т.В.
Ключові слова: раса дріжджів
бродіння
біомаса
глікоген
концентрація
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Кошова, В. М. Динаміка фізіологічних показників різних рас пивних дріжджів в процесі головного бродіння / В. М. Кошова, Т. В. Коломієць, Л. Р. Решетняк // Перспективы развития научных исследований в 21 веке : материалы международной научно-практической конференции, 27-28 лютого 2013 р. – У 3 ч. – Ш. : 2013. – Ч. 3. – С. 14-20.
Короткий огляд (реферат): Підібрано оптимальну концентрацію дріжджових клітин та відповідну расу дріжджів для зброджування пшеничного пива. Встановлено вплив різних рас дріжджів на фізико-хімічні показники бродіння та динаміку зброджування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34090
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Решетняк 2013 1.pdf156.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.