Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34101
Назва: | ОСОБЛИВОСТІ СПРИЯННЮ СТІЙКОСТІ ТА ЯКОСТІ НАПОЇВ |
Автори: | Косоголова, Людмила Олексіївна Романова, З.М. Романов, О.С. Ільченко, Є.Е. |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Косоголова Л.О. Особливості сприянню стійкості та якості напоїв / Л.О. Косоголова, З.М. Романова, О.С. Романов. - НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА НАНОФАРМАКОЛОГІЇ: тези доповідей ІІІ Міжнародної науково- практичної конференції, м. Київ, 22-23 жовтня 2015 р., Національний авіаційний університет. – 2015. – С. 98 – 99. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34101 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій кафедри біотехнології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2015 Тези Новітні досягнення біотехнології Косоголова 98.pdf | 52.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.