Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34101
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Косоголова, Людмила Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Романова, З.М. | - |
dc.contributor.author | Романов, О.С. | - |
dc.contributor.author | Ільченко, Є.Е. | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-08T06:55:18Z | - |
dc.date.available | 2018-05-08T06:55:18Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Косоголова Л.О. Особливості сприянню стійкості та якості напоїв / Л.О. Косоголова, З.М. Романова, О.С. Романов. - НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА НАНОФАРМАКОЛОГІЇ: тези доповідей ІІІ Міжнародної науково- практичної конференції, м. Київ, 22-23 жовтня 2015 р., Національний авіаційний університет. – 2015. – С. 98 – 99. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34101 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ СПРИЯННЮ СТІЙКОСТІ ТА ЯКОСТІ НАПОЇВ | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези конференцій кафедри біотехнології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2015 Тези Новітні досягнення біотехнології Косоголова 98.pdf | 52.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.