Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34108
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКосоголова, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorРешетняк, Людмила Расулівна-
dc.contributor.authorТелькова, А.Ю.-
dc.contributor.authorХіміч, О.О.-
dc.date.accessioned2018-05-08T16:48:35Z-
dc.date.available2018-05-08T16:48:35Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКосоголова Л.О. Вплив фізичних методів обробки на активність дріжджових культур / Л.О. Косоголова, Л.Р. Решетняк, Телькова А.Ю. та ін. // НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 5-річчю заснування кафедри біотехнології НАУ, м. Київ, 21-22 жовтня 2010 р., Національний авіаційний університет / редкол. К. Г. Гаркава, Е. М. Попова та ін. – К. : Вид-во «Мегапринт», 2010. – С. 57 - 58.uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34108-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleВПЛИВ ФІЗИЧНИХ МЕТОДІВ ОБРОБКИ НА АКТИВНІСТЬ ДРІЖДЖОВИХ КУЛЬТУРuk_UA
Appears in Collections:Тези конференцій кафедри біотехнології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.