Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34109
Назва: | ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ПРИГОТУВАННЯ ПИВНОГО СУСЛА |
Автори: | Косоголова, Людмила Олексіївна Романов, М.С. Романова, З.М. Зубченко, В.С. Карпутіна, М.В. |
Дата публікації: | 2010 |
Бібліографічний опис: | Косоголова Л.О. Оптимізація процесу приготування пивного сусла / Л.О. Косоголова, М.С. Романов, З.М. Романова та ін. // НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 5-річчю заснування кафедри біотехнології НАУ, м. Київ, 21-22 жовтня 2010 р., Національний авіаційний університет / редкол. К. Г. Гаркава, Е. М. Попова та ін. – К. : Вид-во «Мегапринт», 2010. – С. 96 - 97. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34109 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій кафедри біотехнології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез Новітні досягнення біотехнології 2010 96.pdf | 48.44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.