Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34438
Название: ПРИГОТУВАННЯ ПИВНОГО СУСЛА З ЯРИМ І ОЗИМИМ ЯЧМЕНЕМ
Авторы: Косоголова, Людмила Олексіївна
Кошова, В.М.
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Косоголова Л.О. Приготування пивного сусла з ярим і озимим ячменем / Л.О. Косоголова, В.М. Кошова // НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ: тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю заснування Національного авіаційного університету, м. Київ, 24-25 жовтня 2013 р., Національний авіаційний університет / редкол. К. Г. Гаркава, Е. М. Попова та ін. – К. : Вид-во «Мегапринт», 2013. – С. 75.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34438
Располагается в коллекциях:Тези конференцій кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Досягнення быотехнологї 2013.pdf8.82 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.