Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34441
Назва: | ВПЛИВ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ДРІЖДЖІВ НА ЯКІСТЬ ГОТОВОГО ПИВА |
Автори: | Решетняк, Людмила Расулівна Кошова, В.М. |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Решетняк Л.Р. Вплив життєдіяльності дріжджів на якість готового пива / Л.Р. Решетняк, В.М. Кошова // НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА НАНОФАРМАКОЛОГІЇ: тези доповідей ІІІ Міжнародної науково- практичної конференції, присвяченої 10-річчю кафедри біотехнології Національного авіаційного університету та 175-річчю кафедри фармакології Національного медичного університету ім. О.О.Богомольця, м. Київ, 22-23 жовтня 2015 р., Національний авіаційний університет / редкол. К. Г. Гаркава, Е. М. Попова та ін. – К. : Вид-во «Мегапринт», 2015. – С. 97. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34441 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій кафедри біотехнології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Новітні досягнення быотехнології 2015.pdf | 1.52 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.