Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34441
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Решетняк, Людмила Расулівна | - |
dc.contributor.author | Кошова, В.М. | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-21T08:03:15Z | - |
dc.date.available | 2018-05-21T08:03:15Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Решетняк Л.Р. Вплив життєдіяльності дріжджів на якість готового пива / Л.Р. Решетняк, В.М. Кошова // НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА НАНОФАРМАКОЛОГІЇ: тези доповідей ІІІ Міжнародної науково- практичної конференції, присвяченої 10-річчю кафедри біотехнології Національного авіаційного університету та 175-річчю кафедри фармакології Національного медичного університету ім. О.О.Богомольця, м. Київ, 22-23 жовтня 2015 р., Національний авіаційний університет / редкол. К. Г. Гаркава, Е. М. Попова та ін. – К. : Вид-во «Мегапринт», 2015. – С. 97. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34441 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | ВПЛИВ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ДРІЖДЖІВ НА ЯКІСТЬ ГОТОВОГО ПИВА | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези конференцій кафедри біотехнології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Новітні досягнення быотехнології 2015.pdf | 1.52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.