Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34742
Назва: | Порядок впровадження системи hazard analysis and critical control points (HACCP) в Україні |
Автори: | Усенко, А.А. |
Дата публікації: | 18-тра-2018 |
Видавництво: | Молодіжний науковий юридичний форум: [Матеріали міжн. наук.-практ. конф. До дня науки, м. Киїів, НАУ, 18 травня 2018р.] Том 1.- Тернопіль: Вектор, 2018. С. 149-151 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34742 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали I Міжнародного молодіжного наукового юридичного форуму 2018 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Усенко А.А..PDF | 260.16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.