Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34742
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Усенко, А.А. | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-29T13:34:43Z | - |
dc.date.available | 2018-05-29T13:34:43Z | - |
dc.date.issued | 2018-05-18 | - |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34742 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Молодіжний науковий юридичний форум: [Матеріали міжн. наук.-практ. конф. До дня науки, м. Киїів, НАУ, 18 травня 2018р.] Том 1.- Тернопіль: Вектор, 2018. С. 149-151 | uk_UA |
dc.title | Порядок впровадження системи hazard analysis and critical control points (HACCP) в Україні | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали I Міжнародного молодіжного наукового юридичного форуму 2018 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Усенко А.А..PDF | 260.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.