Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/40726
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коваленко, Юлія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Прохорова, Наталія | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-02T18:01:22Z | - |
dc.date.available | 2019-12-02T18:01:22Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Коваленко Ю.О., Прохорова Н.В. Стратегічні пріоритети торговельного співробітництва між Україною та КНР// Стратегія розвитку України: наук. журн. – К.: НАУ, 2019. – №1. –С. 152-157 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/40726 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячена дослідженню теоретико-методологічних засад розвитку взаємовигідного економічного співробітництва між Україною та Китаєм Обґрунтовано напрями його поглиблення з метою посилення конкурентних позицій зазначених держав на світовому ринку. Доведено що для розширення взаємодії в галузях металургії та машинобудування доцільно починати з прямого експорту, і поступово переходити до створення спільного виробництва на території України шляхом кооперування фінансових, управлінських ресурсів. Для розвитку туристичного співробітництва необхідно паралельно розвивати експорт-імпорт туристичних послуг і інвестувати в туристичну інфраструктуру України. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | торгівельні відносини | uk_UA |
dc.subject | економічне співробітництво | uk_UA |
dc.title | Стратегічні пріоритети торговельного співробітництва між Україною та КНР | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.speciality | міжнародні економічні відносини | uk_UA |
Appears in Collections: | Студентські наукові роботи кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Коваленко_Прохорова.pdf | 358.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.