Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41061
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Задерака, Наталія Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-27T07:37:57Z | - |
dc.date.available | 2020-01-27T07:37:57Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41061 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання дисципліни є формування у студентів розуміння нерозривного взаємозв’язку між ціноутворенням, калькулюванням витрат і бухгалтерським обліком, набуття ними базових знань для поглибленого вивчення теорії формування цінової політики і цінової стратегії підприємства, і практики складання калькуляцій собівартості продукції (робіт, послуг) в різних галузях економіки. Завданнями вивчення навчальної дисципліни є: ознайомлення з функціями, структурою та класифікацією цін; предметом, метою і завданнями калькулювання; вивчення видів та способів калькуляцій; дослідження цінової політики фірми; вивчення ролі витрат при ціноутворенні та калькулюванні; оволодіння методами ціноутворення та калькулювання собівартості продукції в галузях народного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | ціна | uk_UA |
dc.subject | калькуляція | uk_UA |
dc.subject | ціноутворення | uk_UA |
dc.subject | собівартість | uk_UA |
dc.title | Навчально-методичний комплекс з дисципліни «Ціноутворення та калькулювання в галузях економіки» спеціальність 071 | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчально-методичні комплекси кафедри фінансів, обліку та оподаткування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
01_НП_Ціноутворення і калькулювання в галузях економіки-3.29.pdf | Навчальна програма | 73.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
02_РНП_Ціноутворення і калькулювання втгалузях економіки-3.29.pdf | Робоча навчальна програма | 207.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.