Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41312
Название: | Кавова культура України як складова туристичної пропозиції |
Авторы: | Антошко, Анна Павлівна |
Ключевые слова: | дипломна робота кавовий туризм кавова культура туризмознавство |
Дата публикации: | фев-2020 |
Издательство: | Національний авіаційний університет |
Библиографическое описание: | Антошко А.П. Кавова культура України як складова туристичної пропозиції. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 104с. |
Краткий осмотр (реферат): | Кавовий туризм - це спеціалізований вид туризму, що пов'язаний з ознайомленням з історією, особливостями вирощування, обробки, переробки, способами приготування та культурою споживання кави, дегустацією улюбленого напою. Кавова культура – знання про створення кави, її походження, культура споживання кави Актуальність даного дослідження зумовлена зростаючою популярністю кав’ярень, їх поширенням у різних куточках земної кулі, а також необхідністю розвивати кавову культуру України та, як наслідок, кавовий туризм. Кавовий туризм є відносно новим напрямом у світовому туризмі і є малодослідженим в Україні. Тому проведення дослідження надасть змогу зрозуміти особливості кавового туризму, необхідність розвитку кавової культури України. Завдяки власне українській каві виникає можливість закріпити позиції країни не лише як туристично привабливої, а також як такої, що здатна зацікавити та приваблювати іноземних туристів. Як результат, країна стане спроможною скласти конкуренцію більшості європейських країн. Сучасні різновиди закладів ресторанного господарства мають декілька форматів. Кав’ярні не є виключенням завдяки різним видам закладів та форматам надання послуг. Галузь ресторанного господарства в даний час в Україні є досить розвиненою та здатна задовольнити потреби будь-кого своїм різноманіттям кухонь, проте країна потребує популяризації власної кухні. Саме тому створення національної кав’ярні є чудовим способом здорової пропаганди можливостей країни. |
Описание: | Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плогіат 2019-2020р.р. навчальному році" . Керівник проекту: д. геогр.н., професор кафедри міжнародного туризму та країнознавства Дудник Іван Миколайович |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41312 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Магістр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФМВ_2020_242_ОС_Магістр_ Антошко А..pdf | 1.72 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.