Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41315
Назва: | Структура і організація гастрономічного туризму в Одеській області |
Автори: | Казіонна, Агнеса Костянтинівна |
Ключові слова: | дипломна робота гастрономічний туризм організація туризму одеська область |
Дата публікації: | лют-2020 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Бібліографічний опис: | Казіонна А.К.Структура і організація гастрономічного туризму в Одеській області . - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 89 с. |
Короткий огляд (реферат): | Туризм як явище неможливий без гастрономії через фізичну необхідність людини у споживанні їжі. З розвитком людства розвивалася й гастрономія, їжа стала не лише джерелом сил і енергії, а і частиною культури, складовою будь-яких розваг і причиною для подорожі. Гастрономічний туризм сьогодні набуває все більшого поширення, люди подорожують у пошуках нових гастрономічних вражень та смакових відчуттів. Одеська область є не тільки однією з основних туристичних дестинацій України, а й місцем проживання багатьох національностей, народів, кожен з яких має свою культуру життя, культуру мовлення, а також культуру їжі. Об'єкт дослідження – регіональна система гастрономічного туризму Одеської області. Предмет дослідження – структурні та організаційні особливості гастрономічного туризму Одеської області. Мета дослідження – обґрунтування оптимальних параметрів гастрономічного туризму Одеської області. |
Опис: | Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020р.р. навчальному році" . Керівник проекту: д.геогр.н., професор кафедри міжнародного туризму та країнознавства Дудник Іван Миколайович |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41315 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Магістр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФМВ_2020_242_ОС_Магістр_Казіонна А.К..pdf | 2.16 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.