Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41367
Назва: | Застосування дистанційних технологій у підвищенні кваліфікації співробітників підприємств |
Інші назви: | Occupation of remote technologies at the advanced level of technology |
Автори: | Шевцова, Ольга Олегівна Shevtsova, Olha |
Ключові слова: | дистанційна освіта навчання протягом життя програми підвищення кваліфікації освітній процес distance into the stretch of life programs for public education process stretching out |
Дата публікації: | 21-лис-2019 |
Видавництво: | Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського |
Бібліографічний опис: | Шевцова О. О. Застосування дистанційних технологій у підвищенні кваліфікації співробітників підприємств // Матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції (м. Київ, 21-22 листопада 2019) / упоряд. Євмєшкіна О.Л. – Київ: УкрСІЧ, 2019. - 380 с - С. 314 - 316. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглянуті питання можливостей підвищення кваліфікації робітників українських підприємств. Зазначено, що система підвищення кваліфікації є необхідною умовою підтримки високого професійного статусу робітників України. Визначено, що завдяки дистанційним освітнім технологіям підвищення кваліфікації відбувається в надзвичайно зручній формі для кожного. Визначено вирішальну роль професійної кар’єри, яка є істотно важливою для громадянському суспільстві, так як вона складає фундамент особистої незалежності, самоповагу і добробут, а значить, визначає якість життя. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41367 |
ISBN: | 978-617-7107-66-7 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій (семінарів), тези доповідей кафедри інформаційних і комунікативних технологій бізнес освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Застосування дистанційних технологій у підвищені кваліфікації співробітників підприємств.pdf | Тези | 388.24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.