Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41763
Название: | Порівняльний аналіз кіькісного вмісту ніацину та вітаміну С у квасі, виготовленому за різними технологіями |
Авторы: | Лисак, Анастасія Констянтинівна |
Ключевые слова: | дипломна робота вітамін С ніацин квас асоціація мікроорганізмів |
Дата публикации: | фев-2020 |
Издательство: | Національний авіаційний університет |
Краткий осмотр (реферат): | Мета дипломної роботи - визначити кількісний вміст вітаміну С та ніацину у квасі та вибрати оптимальну технологію його виробництва, що забезпечує максимальний вміст вітаміну С та ніацину. Об'єкт дослідження – виготовлення квасу за різними технологіями та порівняння вмісту вітаміну С та ніацину. Предмет дослідження – вітамін С, ніацин, квас. Методи дослідження – аналітичні, біохімічні, мікробіологічні. |
Описание: | Робота випускника освітнього ступеня магістра за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» публікується згідно наказу ректора №008/од від 21.01.2020. Керівник дипломної роботи к.м.н. доцент Васильченко О.А |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41763 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФЕБІТ_2020_162_Лисак А.К..pdf | 2.9 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.