Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41827
Название: | Удосконалення технології пробіотичного препарату Біфідобактерину |
Авторы: | Вечорик, Юлія Володимирівна |
Ключевые слова: | дипломна робота біфідобактерії Біфідобактерин Bifidobacterium bifidum пробіотик дисбактеріоз біосинтез поживне середовище |
Дата публикации: | фев-2020 |
Издательство: | Національний авіаційний університет |
Краткий осмотр (реферат): | Предмет дослідження — Біфідобактерин. Об’єкт дослідження — Bifidobacterium bifidum. Мета роботи — покращити виробництво препарату Біфідобактерину Актуальність: Актуальність полягає у використанні таблетованих форм Біфідобактерину замість порошку. При лікуванні захворювань органів травлення в деяких випадках погано всмоктуються лікарські препарати у вигляді порошку, тому заміна його на таблетовані форми призведе до покращення положення препарату на ринці збуту та дозволить досягти їх високої концентрації в шлунково-кишковому тракті і отримати хороший місцевий ефект без побічних реакцій. Як правило, для потрапляння в мішень лікарські речовини з шлунково-кишкового тракту повинні всмоктатися в кров. Ось тільки далеко не кожне з них здатне здійснити це завдання, адже в шлунку розташовується один з основних внутрішніх агресорів організму - соляна кислота. За допомогою саме таблетованих форм Біфідобактерину, процес всмоктування та дії речовини значно покращиться. |
Описание: | Робота випускника освітнього ступеня магістра за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» публікується згідно наказу ректора №008/од від 21.01.2020. Керівник дипломної роботи д.б.н. професор Патика Микола Володимирович |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41827 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФЕБІТ_2020_162з_Вечорик.pdf | 1.68 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.