Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43287
Title: | Еногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно-Східній Азії на прикладі Таїланду |
Other Titles: | Enogastronomic Tourism: features of development in Southeast Asia on the example of Thailand |
Authors: | Ткачук, Леоніла Миколаївна Tkachuk, Leonila Примак, Тетяна |
Keywords: | національна кухня еногастрономічний туризм туристичний попит enogastronomic tourism national cuisine tourist demand |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Національний університет харчових технологій |
Citation: | Ткачук Л. М., Примак Т. Ю. Еногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно - Східній Азії на прикладі Таїланду / Л. М. Ткачук, Т. Ю. Примак // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково - практичної конференції, 24 листоп. 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 77-79. |
Abstract: | Обгрунтовується тенденція зростання зацікавленості туристів у компонентах культурної спадщини, що мають територіальну автентичність. Розкриті особливості розвитку еногастрономічного туризму у Південно-Східній Азіїї, на прикладі Таїланду. The tendency of increasing interest of tourists in the components of cultural heritage having territorial authenticity is substantiated.The features of the development of gastronomic tourism in Southeast Asia, on the example of Thailand, are disclosed. |
URI: | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43287 |
Appears in Collections: | Наукові статті викладачів кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ткачук Примак ЕНОГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ.pdf | 295.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.