Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43978
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Райчев, Ігор Едуардович | - |
dc.contributor.author | Харченко, Олександр Григорович | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-14T00:42:43Z | - |
dc.date.available | 2020-07-14T00:42:43Z | - |
dc.date.issued | 2012-08-16 | - |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43978 | - |
dc.description | Лабораторний практикум для студентів спеціальності 7/8.05010101 “Інформаційні управляючі системи та технології (за галузями)” та 122 “Комп'ютерні науки” | uk_UA |
dc.description.abstract | Містить описання принципів формування вимог до проектованих програмних систем з подальшою побудовою моделей якості, що відображають вимоги та відповідають рекомендаціям міжнародних та національних стандартів з якості. Розглянуто основні поняття та методи визначення якості відповідно до змісту ядра професійних знань інженерії якості програмних систем. Викладено технології визначення якості інформаційних систем. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | стандартизація | uk_UA |
dc.subject | сертифікація | uk_UA |
dc.subject | інформаційні системи | uk_UA |
dc.subject | програмні системи | uk_UA |
dc.subject | оцінювання якості | uk_UA |
dc.subject | моделі якості | uk_UA |
dc.title | Стандартизація та сертифікація інформаційних управляючих систем. Лабораторний практикум. | uk_UA |
dc.title.alternative | Standardization and certification of information management systems | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
dc.subject.lbc | З 973.20-018.2Ц.Я7 | uk_UA |
dc.subject.udc | 004.057.2 (076.5) | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні видання кафедри комп’ютерних інформаційних технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лабор_практикум_ССІУС.pdf | Лабораторний практикум | 782.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.